Skip Navigation LinksAssortiment | Bouwlasers en afstandmeters | Laserafstandmeters | Laserafstandmeters | Leica Disto™ D1 laser afstandsmeter 40 meter

Leica Disto™ D1 laser afstandsmeter 40 meter

Artikelnummer 317900
De Leica DISTO ™ D1 is een handige, eenvoudige en nauwkeurige laserafstandsmeter. Met een toets druk snel en betrouwbaar afstanden en hoogtes meten. Meten op lastig bereikbare plaatsen behoren nu tot het verleden.

De functionaliteit van de DISTO ™ D1 kan worden uitgebreid met de Leica DISTO ™ schets app. Met deze app kun je meetresultaten overbrengen naar smartphones of tablets.

Koop dit artikel online en ontvang de verzendkosten als korting retour, gebruik hiervoor vouchercode FRANCOART
  • Bluetooth® Smart voor data overdracht naar smart phones en tablets
  • Gratis App Leica DISTO™ sketch
  • XRange Power Technology
  • Helder, 3 regelig en verlicht display
Prijsper stuk(s)73,51excl. 21% BTW *
Aantal

Meten met laserprecisie
Met een druk op een knop meet de Leica DISTO ™ D1 nauwkeurig en betrouwbaar zelfs over langere afstanden. Hij is eenvoudig te bedienen en kan objecten meten die lastig toegankelijk zijn.

Gewoon nauwkeurig
Één meting is voldoende en het resultaat kan eenvoudig worden afgelezen van de overzichtelijke display. Het optellen van verschillende maten is niet meer nodig een tussenafstand kan direct worden gemeten.

De DISTO™ Sketch app verbind de werkvloer met het kantoor
Deze app vereenvoudigd de dagelijkse meetklussen door gebruik te maken van foto's of een schets op smartphone of tablet waarbij de maten aan de afbeelding of schets toegevoegd kunnen worden. De Leica DISTO™ sketch app is gratis te downloaden. De metingen worden via een Bluetooth® verbinding naar de device verzonden. Deze gedocumenteerde schets of afbeelding kan dan weer per e-mail met de smartphone of tablet naar kantoor worden gestuurd. Ook kunt u de volledig gedocumenteerde schets gebruiken als bijlage bij uw offerte naar de klant zodat zij kunnen zien hoe echte professionals meten. Van de vlakken worden automatisch de oppervlaktes en de omtrek bepaald.

Kwaliteit van de ontwikkelaar
De jarenlange ontwikkelingen van Leica Geosystems zijn in deze compacte en eenvoudig te gebruiken Leica DISTO ™ D1 terug te vinden.
     

Bereik0,2 - 40 m
Nauwkeurigheid± 2,0 mm
Batterijentype AAA, 2 x 1,5 V
Afmetingen115 x 43,5 x 23,5 mm
Gewicht87 gram
Meeteenhedenm, ft, in
Levensduur batterijentot 10.000 metingen tot 20 uur bedrijfsduur (Bluetooth uitgeschakeld)
Stof en waterdichtheidIP54
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px