Skip Navigation LinksAssortiment | Landmeet instrumenten | Robotic total stations en GPS iCON | GPS iCON | Leica iCON iCG70 T GNSS Rover incl. CC80 Build set

Leica iCON iCG70 T GNSS Rover incl. CC80 Build set

Artikelnummer 207510320S
Met de iCON gps 70 T kunt u sneller dan ooit punten meten en uitzetten zonder de stok verticaal te zetten met het doosniveau. Deze rover is uitgerust met een 7" tablet die is voorzien van flexibele software voor de bouw en infra. 
  • Verhoogde productiesnelheid en nauwkeurigheid door tilt compensatie
  • Kalibratievrij
  • Maakt het meten van lastig bereikbare punten mogelijk
  • Licht in gewicht
  • Wordt geleverd in compacte koffer
FabrikantLeica
Aantal
Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
De Leica iCG70 T, de meest efficiënte GNSS Rover.  

Met de iCON gps 70 T kunt u sneller dan ooit punten meten en uitzetten zonder de stok verticaal te zetten met het doosniveau. De combinatie van de nieuwste GNSS-technologie in combinatie met de interne meeteenheid (IMU) zorgt ervoor dat de meting altijd nauwkeurig is. De iCON gps 70 T, die volledig kalibratievrij is, is er klaar voor wanneer u dat bent - altijd en overal.  

Maak uzelf los van de beperkingen van het werken met de stok in verticale posities en verhoog de productiviteit vergeleken met conventionele methodes. Verzamel as-built veldgegevens en uitzetontwerpen sneller terwijl u de nauwkeurigheid vergroot en kritieke fouten vermindert. Vermijd tijdrovende procedures en meet waar het eerder niet mogelijk was met verbeterde kwaliteitscontrole. Richt u op uw taak en niet meer op de het recht houden van de stok.  

De iCON gps 70-serie is naadloos geïntegreerd in de iCONstruct software van Leica. Door de belangrijkste centrale gebruikersinterface te behouden, volgens het ongeëvenaarde Leica iCON-concept, profiteert u van gebruiksvriendelijke workflows die minder training vereisen en kostbare downtime voorkomen.  

Leica iCON CC80 tablet 
De Leica iCON CC80 veld controller is een lichtgewicht en robuuste 7 "tablet-pc die uitermate geschikt is voor de maatvoerder, robuust en uitgerust met de modernste techniek, zoals multi-touch technologie. De CC80 is in combinatie met deze iCON build software de optimale oplossing voor alle meetwerkzaamheden op het project.
Tracking Satelliet SignalenGPS (L1, L2, L2C, L5), Glonass (L1, L2, L32), BeiDou (B1, B2, B32), Galileo (E1, E5a, E5b, Alt-BOC, E62)
Gewicht1,2 kg
Aantal kanalen555
Nauwkeurigheid (RTK)Netwerk - Hz 8 mm + 0.5 ppm / V 15 mm + 0.5 ppm
Bedrijfstemperatuur-40 tot 65°C
RTK Data formatenLeica, Leica 4G, CMR, CMR+, RTCM 2.2, 2.3, 3.0, 3.1, 3.2 MSM
AccuLi-Ion accu (2.8 Ah / 11.1 V)
RTK Netwerk typeVRS, FKP, iMAX, MAC (RTCM SC 104)
Gewicht op loodstaaf3.50 kg standaard RTK rover setup on pole
Innitialisatietijd4 seconden
RTK TiltcompensatieAanvullende Hz-puntafwijking normaal minder dan 8 mm + 0,4 mm/° tilt tot aan 30° tilt
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px