Leica iCR70 2" R500, iCON Robotic Total Station

Artikelnummer 317762

De Leica iCON iCR70 faciliteert de overgang van traditionele analoge meetmethodes naar moderne digitale methodes die onontkoombaar zijn bij moderne BIM-processen en dienen om de hoge productiviteit en nauwkeurigheid die nodig is in de bouwbranche te bereiken. De iCR70 kan met minimale training worden gebruikt en sluit uitstekend aan bij de bestaande bouwprocessen.

  • Een toetsenbord met 4 knoppen voor eenvoudige bediening
  • Gepatenteerde Speedsearch technologie voor het snel zoeken van het prisma
  • Stabiele gegevenscommunicatie met Bluetooth® voor de lange afstand (tot wel 400 m)
  • De 3D-ontwerpmodellen, die zijn afgestemd op moderne BIM-processen, kunnen eenvoudig via de optionele ConX software vanuit kantoor met het maatvoerder worden gedeeld.
FabrikantLeica
Aantal
Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Met de iCON ICR70 sneller werkzaamheden voorbereiden maar tevens deze sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger uitvoeren. Deze robot total station is ontworpen voor bediening door één persoon, waardoor u een productiviteitstoename van tachtig procent bereikt ten opzichte van andere conventionele meetinstrumenten. Met eenvoudige software bepaald u snel de standplaats en kunt u direct met de 3D modellen aan de slag.

De iCON iCR70 total station is volledig compatibel met de iCON CC80 tablet en de daarop geïnstalleerde Leica iCON build bouwsoftware. De Leica Conx software verbind online de gegevens met de Leica Infinity kantoorsoftware.

iCON build software
Het maatvoeren van ingewikkelde ontwerpen is een moeilijke taak voor de aannemer. Complexe geometrieën moeten worden omgezet naar lijnen en rechthoeken, wat betekent dat wanneer het uit te zetten punt naar de bouwplaats wordt overgebracht niet gelijk is zoals op het ontwerp. Met iCON build Layout Objects, een applicatie die optioneel op de iCON CC80 tablet kan worden geïnstalleerd, kunnen gebruikers direct uit 3D-modellen een object selecteren, zoals een kolom of pijp, en hiermee aan het werk gaan.
Volledig geautomatiseerde ontwerproutines voor het uitzetten van punten op de vloer of het plafond, en van lijnen voor waar leidingen door de muur

Infinity slaat een brug tussen de bouwplaats en het kantoor
De gegevens die met de Leica iCON in het veld worden vastgelegd en gemoduleerd worden met Leica Infinity op kantoor verwerkt. Een dynamische gegevensoverdracht zorgt ervoor dat het project op schema blijft. Leica iCON build en Leica Infinity sluiten nauw op elkaar aan, zo kunnen meetgegevens worden samengevoegd om projecten sneller en efficiënter te kunnen bewerken.

Support is slechts een klik verwijderd
Via Active Customer Care (ACC) is een wereldwijd netwerk van ervaren professionals slechts een klik verwijderd om u deskundig te begeleiden bij elk probleem. Elimineer vertragingen met superieure technische service, voltooi opdrachten sneller met uitstekende consultancy-ondersteuning en vermijd kostbare bezoeken aan de bouwplaats met online service om gegevens rechtstreeks vanuit het veld te verzenden en te ontvangen.

Hoeknauwkeurigheid2’’ (0.6 mgon)
Meetbereik1.5m tot 3500m
Gewicht5 kg
Meetbereik reflectorloos1.5m tot >500m
Prisma zoek systeemSpeedSearch / Doorgaans 7 seconden
Nauwkeurigheid / Meettijd rond prisma1mm + 1.5ppm / typically 2.4s
Nauwkeurigheid / Meettijd reflectorloos2mm + 2ppm / typically 3s
Display en toetsenbordGeen display en 4 toetsen (met LED status)
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px