Skip Navigation LinksAssortiment | Landmeet instrumenten | Robotic total stations en GPS iCON | Robotic total stations iCON | Leica iCR80 1" R1000, iCON Robotic Total Station

Leica iCR80 1" R1000, iCON Robotic Total Station

Artikelnummer 205510251

De Leica iCON iCR80 total station is uitgerust met ATR plus, de meest geavanceerde technologie voor het automatisch richten, locken en re-locken. De iCR80 is bijzonder handig op overvolle terreinen met veel obstakels en reflecties.

  • Snellere prismazoekopdrachten dankzij gepatenteerde technologie, PowerSearch
  • Stabiele gegevenscommunicatie met Bluetooth® voor lange afstand (tot wel 400 m)
  • Volgt uitstekend het prisma met de ATR plus-technologie
FabrikantLeica
Aantal
Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De ICON iCR80 biedt efficiënte en flexibele handling van gerenderde 3D ontwerpmodellen in het veld. Vooral in moeilijke situaties kunt u uw workflows versnellen. Deze geavanceerde éénpersoons total station biedt een 'alles-in-één' oplossing voor elke maatvoeringsklus waardoor u sneller kunt werken.

De iCON iCR80 total station is volledig compatibel met de Leica iCON CC80 tablet met een verbeterde versie van de aangepaste iCON veldsoftware voor bouw- en constructiewerk en de Leica Infinity kantoorsoftware en Leica ConX voor het online delen van gegevens tussen het kantoor en de bouwplaats.

De iCON iCR80 onderscheid zich met het snelle prismazoeksysteem dankzij de gepatenteerde Powersearch technologie, heeft een stabiele gegevensoverdracht door middel van Bluetooth® voor lange afstanden (tot wel 400 m) en zorgt het ATR plus-technologie ervoor dat de total station het prisma zeer goed blijft volgen.

 

Mogelijkheid om complexe ontwerpen uit te zetten
Het uitzetten van een ingewikkeld ontwerp is een lastige taak waar aannemers dagelijks mee te maken hebben. Complexe geometrieën moeten versimpeld worden door ze om te zetten in lijnen en rechthoeken wat inhoudt dat de uitgezette punten niet overeenkomen met het daadwerkelijke ontwerp als ze in het veld worden aangebracht. Met de applicatie iCON build Layout Objects, die optioneel leverbaar is, kunnen gebruikers direct vanuit 3D-modellen uitzetten een object zoals een pijler of een buis te selecteren, simpelweg door erop te klikken. Met het Leica iCR80 total station kunnen complexe ontwerepen met gemak worden uitgezet.

 

Behoud steeds de lock op het doel
De iCR80 is uitgevoerd met het geautomatiseerde richtsysteem ATR plus, een intelligent richtsysteem dat automatisch omgevingsomstandigheden detecteert zoals licht, stof, regen en andere omstandigheden op de bouwplaats. De nieuwe lock- en re-lock-technologie van de ATRplus versnelt het richten en volgen van het prisma en levert nauwkeurige metingen, onafhankelijk van de gebruiker of de omstandigheden op de bouwplaats. Zelfs bij gebruik op drukke bouwplaatsen is de uitvaltijd vanwege onderbreking van lock minimaal hetgeen uw uitzettaken significant versnelt.

 

Geautomatiseerde setup

Werk veilig en efficiënt met de meest betrouwbare en eenvoudigste geautomatiseerde uitzetprocedure. De gebruiker hoeft zelf geen standplaatsbepaling meer uit te voeren. De intelligente setup pilot app bepaald met een druk op de knop de standplaats van de total station waarna u kunt direct met het uitzetwerk kunt beginnen. Het succesvol afronden van de standplaatsbepaling wordt visueel aangegeven, zodat u weet dat u met uitzetten kunt beginnen.

Gewicht5,3 kg
Hoeknauwkeurigheid1" (0.3 mgon)
Meetbereik reflectorloos1.5m tot >1000m
Prisma zoek systeemPowerSearch / Doorgaans 5 seconden
Nauwkeurigheid / Meettijd rond prisma1mm + 1.5ppm / typically 2.4s
Nauwkeurigheid / Meettijd reflectorloos2mm + 2ppm / typically 3s
Display en toetsenbord5" (inch), WVGA, color, touch (standaard aan 1 zijde)
Meetbereik prisma1.5m tot 3500m
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px