Skip Navigation LinksAssortiment | Bouwlasers en afstandmeters | Afbouwlasers | Lino serie | Leica LINO L2G groene lijnlaser

Leica LINO L2G groene lijnlaser

Artikelnummer 317940
De Leica LINO L2G is een kleine en handige lijnlaser met groene laserstralen voor horizontale en verticale uitlijnwerkzaamheden. De groene laser geeft een betere zichtbaarheid met een bereik van ca. 35m. Met deze oplaadbare versie voorkomt is het gewissel met alkaline batterijen verleden tijd. Leica Lino producten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, elk product wordt volledig getest volgens de kwaliteitsnormen van Leica Geosystems.
  • Horizontaal uitlijnen en het overbrengen van hoogten
  • Horizontaal uitlijnen en het overbrengen van hoogten
  • Fijnafstelling voor bijvoorbeeld verlaagde plafonds met meegeleverde UAL130 klem
  • Laser vastzetten voor uitlijnen onder afschot
  • Groter bereik met optionele RGR200 handontvanger
  • Inclusief: Twist 250, UAL360 klem, magnetische plafondplaat, Li-Ion accu, houder voor alkaline batterijen, lader, geleverd in koffer
FabrikantLeica
Prijsper stuk(s)399,00excl. 21% BTW *
Aantal
U kunt vertrouwen op de scherpe lijnen van de groene laser 
Het tijdrovende en lastige aftekenen van lijnen op wanden is verledentijd. De Leica Lino L2G projecteert hen exact, snel en gemakkelijk. Het grotere laservermogen en de groene laser vergroot de zichtbaarheid van de lijn en verbetert de efficiëntie van interieurwerk.

Zelfstellend De Leica
Lino stelt zichzelf automatisch waterpas (tot ± 4°). Buiten deze limiet van ± 4° activeert het instrument een visueel alarm om fouten te voorkomen. Hierdoor is de projectie van lijnen snel en moeiteloos.

Grote glazen lens
De optimale projectiehoek garandeert uitstekende zichtbare- en lange laserlijnen voor het perfect waterpassen en uitzetten over grote afstanden.

Robuust ontwerp
Alle Leica Linos zijn stof- en spatwaterdicht. Hierdoor zijn deze robuuste instrumenten geschikt voor de bouwlocaties van vandaag de dag.
Gewicht530 gram
Statief bevestiging1/4"
Afmetingen110 × 60 × 100 mm
Bereik met detector80m
Zelfstelbereik± 4°
Gebruiksduur Li-ion accutot 28 uur
Water- en stofdichtheidIP54
AccuLi-Ion
Laser type525 nm/class 2
Waterpasnauwkeurigheid± 0.2 mm/m
Horizontale lijnnauwkeurigheid± 0.3 mm/m
Verticale lijnnauwkeurigheid± 0.3 mm/m
Spotnauwkeurigheid± 0.2 mm/m
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px