Skip Navigation LinksAssortiment | Landmeet instrumenten | Waterpasinstrumenten digitaal | Leica LS10 digitaal waterpasinstrument, precisie 0.3 mm

Leica LS10 digitaal waterpasinstrument, precisie 0.3 mm

Artikelnummer 319725
De Leica LS10 is een digitale waterpasinstrument uitgerust met de nieuwste technieken waaronder mini USB en Bluetooth en is een instrument voor het automatisch en nauwkeurig waterpassen van gebouwen, wegen, spoorwegen en bruggen (deformatie metingen). Werk sneller en prettiger en haal de uiterst precieze en betrouwbare meetresultaten waar de instrumenten van Leica Geosystems bekend om staan!
  • 0,3 mm. nauwkeurigheid, zelfs op standaard waterpasbaak
  • snelle en eenvoudige dataoverdracht via Bluetooth of mini USB
Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Precieze hardware
De nauwkeurigheid conform de industrie-standaard van 0,3 mm. in combinatie met een Invar baak biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Infinity slaat de brug van veld naar kantoor

Voor het overzetten van de gegevens van de Leica LS15 naar kantoor kunt u gebruik maken van de Leica Infinity. Deze intuïtieve software is uitgerust met gebruiksvriendelijke schermen die het verwerken van de complexe waterpasgegevens eenvoudig maken. Combineer tabellen met afbeeldingen of zelfs de controles van de dwarsprofielen in één scherm voor een totaal beeld van de hoogte lijnen, lijn berekeningen of aanpassingen.

Support, onderhoud en updates

Via Active Customer Care (ACC), een wereldwijd netwerk van ervaren professionals, kunt u rekenen op deskundige begeleiding. Kostenbeheersing van onderhoud en updates met het Leica Customer Care Package (CCP).

Vergroting32 x
Werktemperatuur-20 °C to +50 °C
Maximaal bereik110 m. (standaard 3 m. baak) / 60 m. (invar baak)
Nauwkeurigheid per km heen en terug digitaal met invarbaak0,3 mm.
Data interfaceBluetooth / mini USB
Nauwkeurigheid per km heen en terug digitaal met standaard baak1,0 mm.
AccuVerwisselbare accu Lithium-Ion
Bereik compensator10'
Afstandnauwkeurigheid150 mm. op 30 m.
Gewicht met batterijen3,7 kg.
Nauwkeurigheid compensator0.3‘‘
Stof en waterdichtheidIP55
Intern geheugen [punten]30.000
Bedrijfstijd accu's12 uur
Camera beeldhoek6° x 4,8°
Scherm 3.6‘ inches, QVGA, colour, touch
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px