Skip Navigation LinksAssortiment | Landmeet instrumenten | Waterpasinstrumenten digitaal | Leica LS15 AF digitaal waterpasinstrument, precisie 0.2 mm

Leica LS15 AF digitaal waterpasinstrument, precisie 0.2 mm

Artikelnummer 319727
De Leica LS15 digitale waterpasinstrumenten zijn uitgerust met de nieuwste oplossingen waaronder autofocus, een digitaal kompas, een camera, mini USB en Bluetooth en geven ervaren professionals meer comfort bij het automatisch en nauwkeurig waterpassen van gebouwen, wegen, spoorwegen en bruggen (deformatie metingen). Werk sneller en prettiger en haal de uiterst precieze en betrouwbare resultaten waar de instrumenten van Leica Geosystems bekend om staan!
  • 0,2 mm nauwkeurigheid, zelfs op standaard waterpasbaak
  • electronisch niveau
  • tilt controle voorafgaand aan iedere meting
  • Autofocus voor maximaal contrast van de baak
  • digitale camera voor snel en nauwkeurig aanrichten van de baak
  • snelle en eenvoudige dataoverdracht via Bluetooth of USB
Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Precieze hardware
De nauwkeurigheid conform de industrie-strandaard van 0,3 mm in combinatie met een Invar baak biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De nauwkeurigheid begint met het opstellen van het instrument met behulp van het elektronisch niveau. Bij iedere meting wordt het elektronisch niveau gecontroleerd.  De geïntegreerde autofocus traceert niet alleen de baak sneller maar het verhoogt tevens de meetnauwkeurigheid door het maximaliseren van het contrast van de baak.

Infinity slaat de brug van veld naar kantoor
Voor het overzetten van de gegevens van de Leica LS15 naar kantoor kunt u gebruik maken van de Leica Infinity. Deze intuïtieve software is uitgerust met gebruiksvriendelijke schermen die het verwerken van de complexe waterpasgegevens eenvoudig maken. Combineer tabellen met afbeeldingen of zelfs de controles van de dwarsprofielen in één scherm voor een totaal beeld van de hoogte lijnen, lijn berekeningen of aanpassingen.

Support, onderhoud en updates

Via Active Customer Care (ACC), een wereldwijd netwerk van ervaren professionals, kunt u rekenen op deskundige begeleiding. Kostenbeheersing van onderhoud en updates met het Leica Customer Care Package (CCP).

Vergroting32 x
Werktemperatuur-20 °C to +50 °C
Maximaal bereik110m (standaard 3m baak) / 60m (invar baak)
Nauwkeurigheid per km heen en terug digitaal met invarbaak0,2 mm
Nauwkeurigheid per km heen en terug digitaal met standaard baak1,0 mm
Data interfaceRS232 / USB / Bluetooth / Mini USB
Focuscamera 3m tot oneindig
Accuverwisselbare accu Lithium-Ion
Bereik compensator± 10'
Gewicht met batterijen3,9 kg
Nauwkeurigheid compensator0.3‘‘
Stof en waterdichtheidIP55
Intern geheugen [punten]30.000
Bedrijfstijd accu's10 - 12 uur
Camera beeldhoek6° x 4,8°
Scherm3.6‘ inches, QVGA, colour, touch
Bereik autofocusvan 1,8m tot oneindig
Nauwkeurigheid digitaal kompas3 gon / 2.7°
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px