Leica TS16i 1" R1000 image total station

Artikelnummer 317778

Leica Viva TS16 Image Total Station. De eerste zelflerende total station met ingebouwde camera. Past zich voor optimale meetprestaties automatisch aan aan de omgevingscondities, zoals regen, mist,stof en zonreflecties. Herkent en negeert onbelangrijke prisma‘s en reflecties. Software, accu's, laders en andere accesoires zijn niet inbegrepen. Neem voor meer informatie of een passende aanbieding contact op met een van onze specialisten.

  • One-man total station
  • draait op Captivate software
  • dubbelassige compensator
  • snel een richtpunt opzoeken met PowerSearch
  • zichtbare meetstraal met kleine spot
  • vertrouwde apps
Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Gebruiksvriendelijke Captivate software:
De Leica Viva TS16 Total Station wordt geleverd met de revolutionaire Captivate software, waarmee u complexe data omtovert in de meest realistische en werkbare 3D-modellen. Met de gebruiksvriendelijke apps en vertrouwde touch screen technologie kunnen alle vormen van gemeten data en ontwerpdata in alle dimensies worden weergegeven. Leica Captivate overspant industriesegmenten en applicaties met niet veel meer dan een simpele swipe, ongeacht of u met GNSS, total stations of met beide werkt.

Een brug tussen het veld en kantoor
Terwijl Leica Captivate de data in het veld vastlegt en modelleert, verwerkt Leica Infinity de informatie op kantoor. Een soepele dataoverdracht garandeert dat het project op schema blijft lopen. Leica Captivate en Leica Infinity werken samen om eerdere meetdata samen te voegen en projecten sneller en efficiënter te bewerken.

Slechts één klik verwijderd van ondersteuning
Met het Active Customer Care (ACC) programma bent u slechts één klik verwijderd van een wereldwijd netwerk van ervaren professionals die u vakkundig door elk probleem kunnen loodsen. Elimineer vertragingen door superieure technische service, voltooi projecten eerder door uitstekende adviezen en vermijd dure sitebezoeken door online service voor het rechtstreeks verzenden en ontvangen van data uit het veld. Beheers uw kosten door een op maat gemaakt Customer Care Package, wat u de gemoedsrust geeft dat u altijd en overal geholpen zult worden.
Hoeknauwkeurigheid1"
Afleesnauwkeurigheid1 mm + 1,5 ppm
Reflectorloos meetbereik (90 % reflecterend)tot 1000 m
Laserspotgrootte8 x 20 mm
ATR bereik1000 m (bewolking, geen nevel, zicht ongeveer 40 km, geen ondulatie)
Meetbereik (glazen) prisma1,5 tot 3.500 m
Beeldscherm5 inch touchscreen
Accu capaciteit5 tot 8 uur
Camera sensor5 megapixel CMOS sensor
Camera beeldhoek19,4°
Camera beelden per secondetot 20
Automatische prisma locktot 1.000 m
Intern geheugen2 GB
Geheugenkaartoptionele SD kaart (1 GB of 8 GB
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px