Skip Navigation LinksAssortiment | Landmeet instrumenten | Sensoren | Locator One - digitale zakbaak monitoring

Locator One - digitale zakbaak monitoring

Artikelnummer 202204211

De Locator One is een autonoom GNSS-precisie meetapparaat ontworpen voor bouwbedrijven, maritieme bedrijven, geodetische en geofysische ingenieurs en asset managers die zich bezighouden met grondmonitoring. Door de Locator One op zakbakens te plaatsen, wordt sub-centimeter precisie data geleverd.

 

Informeer naar de interessante huurcondities

  • Accuraat
  • Voorspelbaar
  • Veilig
  • Duurzaam
Prijsper stuk(s)775,00excl. 21% BTW *
Aantal

Locator One gebruikt GNSS- en RADAR-sensoren om zowel de verticale beweging van het oorspronkelijke maaiveld, als het niveau en de dikte van toegevoegde zandlagen te bewaken.

De geautomatiseerde sensor meet de exacte positie van de zakbaken met een nauwkeurigheid van - maximaal 5mm in de Z-richting en 3 mm in de X-Y-richting.

 

Bouw- en maritieme bedrijven gebruiken honderden Locator One devices voor het bewaken van dijken, bagger- en bouwterreinen. Onze specialistische algoritmen vergroten de nauwkeurigheid van de meting en de uitkomsten worden opgeslagen in de backend database.

 

Accuraat – Door menselijke tussenkomst teelimineren, levert de Locator One geautomatiseerdeen nauwkeurige resultaten. Het garandeert een hogeprecisie en 95% uptime, waardoor 95% van de geplandemetingen tot resultaat leiden.

 

Voorspelbaar – Het verzamelen en berekenen vannauwkeurige gegevens op vooraf gedefinieerdetijdstippen biedt de mogelijkheid om voorspellingenvan bodemdaling en -zetting te doen en maatregelenop het project te treffen.

 

Veilig – Verbetert de veiligheid op de bouwplaatsdoor onnodige menselijke tussenkomst, aanwezigheiden het gebruik van voertuigen op terreinen teelimineren.

 

Duurzaam – Dankzij een zonnecel ensupercapacitor functioneert de Locater Oneautonoom. Hierdoor wordt de noodzaak voormeetrondes geëlimineerd en de uitstoot van CO2tijdens werkzaamheden verminderd.

Nauwkeurigheidmaximaal 5 mm in de Z-richting
Nauwkeurigheid3 mm in de X-Y-richting
Water- en stofdichtheidIP67 & CE RED
Temperatuurbereik-20 - +60 C
GPS SignaalU-Blox ZED-F9 GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou
SensorenAccelerometer, radar sensor
AntenneMulti-band outdoor GNSS antenna, LTE-M antenne
MircocontrollernRF91
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px