{{item.Description}}

Professionele, zeer goed zichtbare markeringsverf. Multifunctioneel voor bouw en infra voor het markeren op de betonvloer of het markeren op de verharding in de wegenbouw. Het 180° ventiel is ondersteboven te gebruiken. De speciale spuitkop kan tijdens het transport worden vergrendeld. Blijft 8 tot 12 maanden zichtbaar, hoog dekkend vermogen, weerbestendig en hoge mechanische weerstand. Geschikt voor metaal, beton, asfalt, steen, hout, metselwerk, Gibo, en piketpaaltjes. Zorg voor een schone, droge, vetvrije ondergrond voor gebruik. Ideale verwerkingstemperatuur 15-25°C.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Kleur
rood
Inhoud
500 ml
Basis
acrylaathars
VOS-gehalte
circa 87 m/m %
Vaste stofgehalte
circa 13 m/m %
Hittebestendig
tot 110°C
Verbruik
1 tot 2 m2 per 500 ml, afhankelijk van ondergrond en toepassing
Droogtijd (bij 23°C en rel. vochtigheid 65%)
stofdroog na 5 tot 10 minuten, kleefvrij na 10 tot 20 minuten, uitgehard/ overspuitbaar na 24 uur

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}