{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale

Productomschrijving

De RL-200 is voorzien van afstandsbediening waarop alle gegevens worden weergegeven. U kunt gewoon blijven doorwerken terwijl u de hoogte wijzigt, menuopties selecteert en de status van de laser en zelfs van de accu controleert.
Afschotlasers zijn roterende bouwlasers die worden gebruikt voor grote afstanden. Ze geven altijd en overal een hoge nauwkeurigheid bij ieder type afschot. Vanuit de machine zijn de gewenste waarden voor hoogte en afschot in dwarsrichting instelbaar. De RL-200 draagt op deze manier bij aan een hogere productiviteit.
  • Groot afschotbereik (tot 25% afschot)
  • Levensduur accu tot 100 uur
  • Groot werkbereik - 1100 m
  • Duidelijk grafisch display
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Nauwkeurigheid
± 7"
Werkbereik (diameter)
1.100 meter
Afschotbereik
± 10 / -5 tot +25%
Rotatiesnelheden
300/600/900 rpm
Stof en waterdichtheid
IP66

Productomschrijving

De RL-200 is voorzien van afstandsbediening waarop alle gegevens worden weergegeven. U kunt gewoon blijven doorwerken terwijl u de hoogte wijzigt, menuopties selecteert en de status van de laser en zelfs van de accu controleert.

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}