Over ons

Specialist in professionele meetinstrumenten, communicatie oplossingen en gasdetectie
Met een deskundig en ervaren team biedt Boels Survey & Laser al meer dan 47 jaar een uitgebreid assortiment professionele apparatuur voor landmeten, maatvoering, inspectie, gasdetectie en portofonie voor brede toepassing in de bouw, infra, non-profit, events en industrie.

Altijd de passende oplossing voor uw materieelbehoefte
Of het nu gaat om huren voor een korte periode, leasen voor de duur van een project of direct kopen. Met onze uitgebreide portfolio aan producten en diensten is de oplossing altijd binnen handbereik.

NUMMER 1  in kalibratie, onderhoud en reparatie
Onze gecertificeerde service-  en expertisecentrum staat klaar voor het onderhouden, repareren en kalibreren van uw meet- en testapparatuur. Kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen gegarandeerd met vervangende apparatuur ter beschikking, zodat u altijd door kan gaan.

Trainingen
Wij bieden praktijkgerichte trainingen gericht op het gebruik van alle apparatuur inclusief certificaat. Korte duur, scherpe prijs en volledig afgestemd op uw beroepspraktijk. Dit kan op onze cursuslocatie in Andelst of desgewenst op uw locatie

Technische ondersteuning
Onze deskundige specialisten ondersteunen u graag bij technische vraagstukken en geven u advies op maat voor uw specifieke behoeften. Met onze remote oplossing kunnen onze specialisten ook op afstand met u meekijken.

Eigen haal- en brengservice
Voor vrijwel heel Nederland hebben we ook een eigen haal- en brengservice zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het transport van uw waardevolle instrumenten en we flexibel en snel kunnen leveren. 
 
Altijd dichtbij
Met ruim 120 vestigingen alleen al in Nederland is Boels Rental altijd dichtbij. U kunt uw instrumenten voor service, onderhoud of reparatie ook in een Boels filiaal in uw omgeving inleveren. Wij regelen dat uw instrumenten binnen de kortste tijd weer in topconditie op de vestiging voor u klaar staan. 


Bel mij terug
{{error}}