{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale

Productomschrijving

Zoekt u een robuuste, betrouwbare laser? Een laser die de kwaliteit en efficiëntie verhoogt met een maximale impact tegen een gunstige prijs? Dan is de RL-H5A de duurzame laser die u nodig heeft.
De volgende stap in bereik en nauwkeurigheidDe RL-H5A is een nieuwe generatie zelfnivellerende bouwlaser met groot bereik en hoge nauwkeurigheid.
  • Groot werkbereik (800 m)
  • ±5 graden zelfnivelleringsbereik
  • Horizontale nauwkeurigheid ± 10"
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Werkbereik (diameter)
800 m
Nauwkeurigheid
±10"
Zelfnivellerend bereik
±5
Rotatiesnelheid
600 rpm
Bedrijfstemperatuur
-20 °C tot 50 °C
Gebruiksduur Li-ion accu
60 uur
Stof en waterdichtheid
IP66

Productomschrijving

Zoekt u een robuuste, betrouwbare laser? Een laser die de kwaliteit en efficiëntie verhoogt met een maximale impact tegen een gunstige prijs? Dan is de RL-H5A de duurzame laser die u nodig heeft.

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}