Landmeet instrumenten
Accessoires & Markering
Meten en detecteren
[Breed assortiment]

Breed assortiment

Boels Survey & Laser staat voor kwaliteit. Daarom bieden we  bekende topmerken aan in ons brede assortiment van meetinstrumenten en bouw- en landmeetapparatuur. 
Elke maatvoerder en landmeter heeft zijn eigen voorkeur van merken waar hij graag mee werkt. Voor meer flexibiliteit en optimale prestaties leveren wij het type en merk instrument dat het beste aansluit op uw werkzaamheden.

Al onze GNNS rovers zijn standaard aangesloten op het meest flexibele referentienetwerk zonder geografische beperkingen. 
Heeft u behoefte aan gekalibreerde gasdetectors of ATEX portofoons, ook daar kunnen wij u van een passende oplossing voorzien.
Onze professionals staan voor u klaar voor advies, training en support. Wel zo fijn!
 

Bekijken 

[Contact opnemen]

Contact opnemen

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze of een vraag heeft over onze producten!

Ons team staat elke werkdag vanaf 08:00 tot 17:00 klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Bericht versturen 

[Homepagina - Intro]

Wij zijn de beste binnen ons vakgebied

Meer dan 20 jaar actief in de binnen onze sector. Veel producten hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij de volgende dag al leveren!

Leer ons kennen
01 augustus

KWS Infra meet grondzetting en -verschuiving met Locator Ones

KWS specialist in infrastructuur. Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Voor het nauwkeurig meten van grondzettingen en -verschuivingen huren zij digitale zakbakens bij Boels Survey & Laser.

 

Lees meer
Bel mij terug
{{error}}