{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale

Productomschrijving

De Rugby CLH laser inclusief CLX 400 biedt de mogelijkheid om met behulp van de COMBO handontvanger een dubbelzijdig afschot in te voeren. Is het juiste afschot bereikt dan kan deze vergrendeld worden. 

De Rugby CLH laser inclusief CLX 400 biedt dubbelzijdig afschot met afschotdetectie en afschotvergrendeling. Indien er een afschot percentage is ingevoerd functioneert de laser in een halfautomatische stand. Met deze uitbreiding zijn toepassingen met een afschot, zoals taluds en opritten, simpel en efficiënt uitvoerbaar. Deze laser is geschikt voor het nauwkeurig overbrengen van hoogtes en werken onder afschot in de bouw en de wegenbouw. 
De meegeleverde Combo handontvanger is digitaal afleesbaar en heeft een detectievenster van 120 mm en een werkbereik van 1350 meter (laser afhankelijk). Deze COMBO is tevens de afstandsbediening voor de laser.

  • Zelfstellend
  • Dubbelzijdig afschot ± 8% (halfautomaat)
  • Slope catching
  • Straal maskering
  • Afschot tot 45° met optionele adapter
  • Robuuste behuizing
  • Uitneembaar Li-Ion accupakket
  • Oplaadbaar met universele USB lader
  • Inclusief 1x accu (Li-Ion), lader, handontvanger CLC Combo met baakklem geleverd in koffer
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Productomschrijving

De Rugby CLH laser inclusief CLX 400 biedt de mogelijkheid om met behulp van de COMBO handontvanger een dubbelzijdig afschot in te voeren. Is het juiste afschot bereikt dan kan deze vergrendeld worden. 

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}