{{item.Description}}

De Leica DD100-serie kabelzoekers bieden automatische bediening waardoor deze eenvoudig zijn in het gebruik. Het vermijden van ondergrondse kabels en leidingen is een belangrijk aandachtspunt zowel op de bouwplaats als in uw eigen achtertuin. In Nederland is men voorafgaand aan alle graafwerkzaamheden verplicht een Klic-melding te doen en aansluitend de kabels te lokaliseren d.m.v. proefsleuven. Deze kabelzoekers kunnen u veel tijd besparen bij het lokaliseren van de kabels en leidingen maar nog veel belangrijker kan lichamelijk letsel en gevolgschade voorkomen worden. Gebruik de kabelzoekers van de DD100-serie in combinatie met een DA175 of DA230 signaalgeneratoren/of de Digisystem-accessoires voor betere nauwkeurigheid en een groter toepassingsbereik.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Meetnauwkeurigheid
10%
Meetmodus
Stroom, Radio, Generator, Sonde
Diepte bereik
Generator 0,3 tot 3m / Sonde 0,1 tot 10m
Dieptindicatie
Ja, i.c.m. signaalgenerator
Frequentie
33 kHz, 8 kHz, 512 Hz, 640 Hz
GPS Signaal
Nee
Gevarenzone waarschuwing
Ja
Jaarlijkse kalibratie
Ja
Zwaai alarm
Ja
Kleuren display
Nee
Geheugen
Nee
Voeding
6x AA alkaline batterij
Bedrijfsduur
15 uur
Gewicht
2,7 kg (incl. accu)
Ip classificatie
IP54
Bedrijfstemperatuur
-20 °C tot +50 °C
Bluetooth
Nee

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}