{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale

Productomschrijving

Intelligente multilader voor het gelijktijdig laden van 4 accu's in 8 uur tijd. De lader werkt volgens het "eerst geplaatste, eerst geladen" principe. Geschikt voor GEB211, GEB212, GEB222, GEB241 en GEB242 accu's.

De GKL341 multilader kan maximaal 4 Li-Ion-accu's binnen acht uur opladen. De accu die het eerst wordt geplaatst is het eerst geladen. De rechtse accu houder is uitgevoerd met een refresh optie. Na langdurig gebruik zal het getoonde percentage resterende energie van de accu verschillen met het werkelijke percentage na het opladen, met de refresh optie kan dit automatisch gecorrigeerd worden.

  • per laadvak 4 LED´s voor accu status
  • inclusief netkabel
  • 220V aansluiting
  • refresh functie
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Productomschrijving

Intelligente multilader voor het gelijktijdig laden van 4 accu's in 8 uur tijd. De lader werkt volgens het "eerst geplaatste, eerst geladen" principe. Geschikt voor GEB211, GEB212, GEB222, GEB241 en GEB242 accu's.

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}