{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
De markeerplug is een fel geelgekleurd onderdeel dat - met een zekere klemkracht - in een mouspunt wordt aangebracht zodra het punt niet gebruikt wordt voor metingen. De markeerplug herbergt de volgende functies. De plug zorgt door de opvallende opdruk 'MEETPUNT' ervoor dat iedereen beseft dat het buisje niet een willekeurig doorvoerpijpje is, maar dat het een belangrijke functie vervult voor de maatvoering. Omdat het meetpunt zo goed wordt gezien, wordt het waarschijnlijk ook eerder 'ontzien' en blijven zichtwegen eerder vrij van obstakels. Een tweede functie is het schoonhouden van het meetpunt, zodat ook na langere tijd de hulpstukken nog zuiver in de buisjes passen. De derde functie heeft te maken met water; de plug voorkomt dat er water dat zich op een vloer verzamelt door de punten naar beneden sijpelt of stroomt. Het is uitermate frustrerend om met een optisch instrument of met een loodlaser naar een volgende vloer te moeten oploden terwijl op de lens uiteenspattende waterdruppels het zicht onmogelijk maken of de laserstraal laten uiteenwaaieren. Ten overvloede: als er gemeten wordt - ongeacht met welk hulpstuk dat gebeurt - dan wordt eerst de plug verwijderd.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Verpakkingseenheid
10 stuks

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}