{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Oploodrichtmerk om op te loden met een optisch instrument. Veruit de meest toegepaste mogelijkheid van het MOUS Systeem is het oploden naar verdiepingsvloeren. Voor het oploden wordt een geschikt meetinstrument - stel: een Total Station waarvan de kijker is voorzien van een zenitoculair (ook wel haakse kijker genoemd) - boven een lagergelegen mouspunt gecentreerd. Vervolgens wordt het instrument zodanig ingesteld dat een verticale vizierlijn is verkregen. Boven, op de verdiepingsvloer, wordt een markeringplaatje met daarin dit optisch oploodrichtmerk in de vloersparing gelegd. Het is de bedoeling dat dit markeringplaatje in de vizierlijn wordt uitgelijnd, en dat het plaatje vervolgens in die stand rondom met een geschikte mortel wordt aangegoten.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}