{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale

Productomschrijving

De SECO prismastokklem voor grote diameter past op alle prismastokken en loodstaven met een diameter van 19 tot 38 mm. De open-zijdige klem zorgt voor een snelle en eenvoudige montage aan de prismastok of loodstaaf.
Het beproefde ontwerp maakt het draaien van het veld veldboek in verschillende posities makkelijk. Door middel van de borgpen in de prismastokklem word de veldboekhouder op zijn plaats gehouden. Met een druk op de knop van de universele SECO Prismastokklem is de veldboekhouder gemakkelijk los te maken van de prismastokklem. Voor de SECO universele prismastokklemmen zijn diverse veldboekhouders leverbaar passend op uw type veldboek.
  • veldboekhouder voor uw type veldboek los verkrijgbaar
  • universeel voor elke prismastok of loodstaaf
  • snelsluiting voor het makkelijk vastzetten en losmaken van de veldboekhouder
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Prijs op aanvraag]

Het is niet mogelijk dit product online te bestellen. De prijs van dit product is afhankelijk van de configuratie of van de afname hoeveelheid. Wij adviseren u dit formulier in te vullen met daarin uw gegevens en wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen of desgewenst contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. 

Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Minimale diameter
19 mm
Gewicht
0,13 kg
Materiaal
Aluminium, zwart geanodiseerd
Maximale diameter
38 mm

Productomschrijving

De SECO prismastokklem voor grote diameter past op alle prismastokken en loodstaven met een diameter van 19 tot 38 mm. De open-zijdige klem zorgt voor een snelle en eenvoudige montage aan de prismastok of loodstaaf.

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}