ACTIE 2024 - Tersus GPS Tiltrover

Eenvoudig digitaal inmeten, precisie en hoge flexibiliteit. Iedereen kan meten!

Met de Tersus Tiltrover introduceert Boels de nieuwste generatie onder de GPS rovers. De Tiltrover beschikt over hoge interne prestaties, multi-constellaties en een multi-frequentie GNSS-board. 

Tersus GPS Tiltrover; compleet pakket bestaande uit GPS Tiltrover antenne, tablet, precisie loodstaaf, 2 stuks accu voor de antenne en 2 stuks laders € 4.750 */**

Complete set incl. All-in pakket 1 jaar voor € 5.500 *

Liever huren? Dit kan afhankelijk van de periode vanaf € 53,75 per week excl. Rental Protection Plan.

⇒ INMETEN cm-nauwkeurig punten, lijnen, bogen meten die in verschillende code lagen kunnen worden opgeslagen. Een kaart van Google maps of Open Street Map op de achtergrond helpt met de oriëntatie in het veld

⇒ UITZETTEN selecteer op de tablet het punt of de lijn die u wilt uitzetten en op het de camerabeeld wordt een pijl getoond voor de looprichting met afstand naar de juiste positie. Een geluidsignaal klinkt als u de juiste positie heeft bereikt


 

Tersus GPS Tiltrover

All-in pakket

Flexibele Cloud 

Gecertificeerd Europees 
RTK netwerk

Online support

OPTIE A: 1 jaar All-In Paket*

  • Boels Cloud App voor Android
  • 1 jaar RTK-netwerk met Europese dekking
  • 1 jaar updates en Online support (TeamViewer)
  • 1 jaar toegang tot Cloud omgeving

€ 750,00


OPTIE B: 3 jaar All-In Paket*

  • Boels Cloud App voor Android
  • 3 jaar RTK-netwerk met Europese dekking
  • 3 jaar updates en Online support (TeamViewer)
  • 3 jaar toegang tot Cloud omgeving
  • Onderhoud inclusief kalibratie certificaat excl. onderdelen (1x/jaar)
  • 1 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie

€ 2.500,00

 

Eenvoudig in gebruik door unieke opstart wizard

Een wizard helpt de gebruiker bij het opstarten. Bij het opstarten krijgt u de keuze voor de taal, het land waar u wilt meten, het standaard coördinatensysteem van het land, selectie van het codeersysteem voor het labelen van de metingen en of u met de cloud wilt synchroniseren. 

 

Flexibele cloudoplossing  voor het beheer van de meetgegevens

Meetgegevens zijn door middel van een cloudoplossing eenvoudig en gebruiksvriendelijk te beheren. De gegevens voor het project dat in het veld uitgezet moet worden kunnen op kantoor of waar u zich ook bevindt in de cloud geupload worden, deze zijn direct in het veld beschikbaar. Omgekeerd kunnen de metingen in het veld door middel van een eenvoudige handeling in de cloud worden geupload. Het is mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd in dezelfde cloud aan het werk te zijn, dit geeft veel flexabiliteit.    


Europees RTK-netwerk met automatische selectie coördinatensysteem per land

Probleemloos de grens over en meten in het coördinatensysteem van het desbetreffende land zonder verlies van het RTK-netwerk, dit RTK-netwerk zorgt voor  de correctie van de meetgegevens. 

 

Ondersteund alle standaard formaten incl. het Klic formaat om graafschade te voorkomen

Digitale tekeningen met verschillende formaten worden door de software ondersteund, zo kan het digitale ontwerp direct vanuit “tekentafel” 1 op1 in het veld worden uitgezet. Om graafschade te voorkomen kunnen de verplichte Klic-meldingen als tekening worden ingelezen zodat u tijdens de graafwerkzaamheden precies kunt zien waar de kabels en leidingen zich bevinden. Zo gaat u preventief te werk en kunt u dure graafschade voorkomen. 

 

Tilt-functie, rechthouden van de GPS stok is niet nodig

Deze machine is immuun voor magnetische storingen door de kalibratie-vrije tilt compensator. Hierdoor is het niet nodig om de meetstok rechtop te houden voor een nauwkeurige meting. Dit geeft de landmeter een ongekende flexibiliteit en zorgt voor een  efficiëntere en snelle manier van meten. 

 

Online support

Kunt u wat hulp gebruiken dan verzorgen wij met ons support team online ondersteuning, op afstand kijken wij met u mee en helpen u verder, wel zo handig. Dit support is in het 1-jarig of 3-jarig All-in pakket inbegrepen.  

 

Robuuste waterdichte behuizing (industriestandaard)

De robuuste en waterdichte behuizing beschermen de elektronica tegen vocht en schokken. 

 

* Zolang de voorraad strekt

** De kosten voor het  1- en 3-jarig  All-In pakket zijn niet in de prijs van de Tersus GPS Tiltrover inbegrepen

Bel mij terug
{{error}}